Vardagslyx med egen pool

04 november 2019 admin

Få saker du kan ha i hemmet känns så lyxigt som en egen pool. Det är en investering som håller länge och gör en otroligt stor skillnad för vardagen. Svalka dig varma dagar eller värm dig när hösten och vintern står för dörren. Kanske med ett glas vin och trevligt sällskap. Bjud in grannen, mamma eller njut av en stund alldeles själv. Du slipper också ta dig iväg till sjön eller havet för att bada de dagar då tiden inte räcker till. Då har du istället bara några steg till ett avkopplande eller uppfriskande dopp.

 

 

Bada i alla väder

 

Ett spabad skiljer sig enormt från det klassiska badkaret. På sommaren får du njuta av ditt bad ute i frisk luft där du kan dofta på naturen. Vintertid är känslan helt annorlunda med ett värmande bubbligt bad utomhus när snön ligger på marken. Är du våghalsig kan du rulla dig i snön på riktigt vintriga dagar och njuta av de positiva hälsoeffekterna av kyla kombinerat med värme. Är du av den atletiska typen som hellre rör på dig så kanske en större pool är mer för dig, där du kan simma eller ha vattengymnastik. 

 

Visning med rådgivning

 

Gå till en affär som har ett showroom med visning av olika pooler och spabad för att känna in vilken slags Pool du är ute efter. Då kan du be om hjälp, tips och råd, till exempel vilket material som passar era förutsättningar eller vilket värmesystem ni ska ha. Du ska också komma ihåg att fråga efter ett pooltak för att minska behovet av städning och för att poolen ska hålla värmen. Det är också en säkerhetsfråga för barn och djur.

 

Att installera en pool tar inte många dagar och behöver inte kosta jättemycket. En liten investering som ger en härlig upplevelse du kan njuta av när du vill.

Fler nyheter