Renovering pågår

04 november 2019 admin

Har ni renovering i tankarna? Det kanske rent utav snart är dags att sätta igång på riktigt. Har ni fått med allting i beräkningen? Vad ska göras och framförallt vem är det som ska göra det? Ska ni göra det själva eller ska ni anlita någon för hela jobbet? Kanske ni vill göra en del av renoveringen själva för att ni helt enkelt tycker det är roligt att få ha gjort lite av det själva och så lejer ni bort resten till en firma som kan göra resterande delen av er renovering. Oavsett hur ni gör så är det ju så kul att renovera, eller hur? 

 

Golvet är en central del

En väldigt stor del av en renovering när det kommer till olika rum i ert hus är ju självfallet golvet. Ett golv kan vara av enklare karaktär med en lägre prisklass eller så är det ett mer rejält golv som man får lägga på ett par kronor extra på, för att få det där lilla extra. Golvet är ju en sådan stor del av ett rum, så det vill nog de allra flesta att det ska bli fint gjort. 

Men det kan ju också vara så att man vill behålla det gamla golvet, på grund av dess antika värde eller någonting annat. Då går det faktiskt att renovera upp golvet i sig som det är, genom golvslipning till exempel. 

Slipa golven istället

Har man fina golv som man bara tycker behöver fräschas upp lite så går det jättebra att slipa golven istället för att lägga nytt. På så sätt sparar man både på pengar och miljön. Det börjar dessutom bli modernt med uppfräschade gamla golv. Man behåller helt enkelt det gamla golvet och låter någon komma och göra iordning det. Bor du och behöver hjälp med Golvslipning i lund så kan exempelvis Widéns Golvservice AB hjälpa till med den saken. 

Fler nyheter