Lägenheter för den som vill bo nära havet och naturen

27 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att flytta till en ny lägenhet kan vara riktigt roligt och spännande, vare sig det handlar om det allra första egna boendet eller om det är ett i raden av många. Att få göra en lägenhet till ett hem är det som de allra flesta uppskattar och lyckas man bra så kommer bostaden bli en egen liten oas där man kan koppla av och njuta. Det finns dock fler saker som kan avgöra om man kommer att trivas riktigt bra eller om det snart kommer bli flytt igen, det handlar om läget på bostaden.

Behoven kan avgöra var det är bäst att bo

Vad man önskar ha i sin närhet beror ofta på livssituationen. För en familj med små barn så är det ofta viktigt med närhet till skola och dagis. För yngre personer utan barn så kan närhet till barer, caféer och shopping vara viktigare och många äldre uppskattar ett lugnare område. Även närhet till kollektivtrafik kan vara avgörande för den som inte äger eller har tillgång till personbil. 

En vacker omgivning sätter guldkant på vardagen

Det som kan göra att man trivs extra bra är miljön runtomkring bostaden. Har man uppfyllt de vardagliga behoven så är det såklart trevligt om lägenheten har ett så fint läge som möjligt. Uppskattar man till exempel närhet till storstad men ändå drömmer om att få vara nära havet och vacker natur så kan Öckerö vara rätt område att söka sig till. Öckerö ligger strax utanför Göteborg i skärgården. Oavsett årstid så finns där mycket att uppleva i form av evenemang, naturupplevelser, restauranger och butiker.

Lägenheter i natursköna Öckerö kommun

Söker man boende i Öckerö kommun så kan man vända sig till fastighetsbolaget Öckerö Fastigheter AB. Det är ett kommunalt fastighetsbolag som arbetar för att bygga nytt och planera för en hållbar utveckling av boendemiljön på Öckeröarna. Öckerö Fastigheter äger och förvaltar 438 lägenheter.

Fler nyheter