Homestyling gör din bostad i Stockholm intressant

16 augusti 2021 lily_hansen

Det gör väl ingenting att det är lite skit i hörnet? Och vem bryr sig egentligen om sängen är bäddad eller inte. Du har knappt bäddat den på åratal. Dessutom, vad spelar det för roll om din filt på soffan inte matchar med färgen det är på klädseln?  

Du har ju bott i den här miljön i flera år och det har aldrig varit några problem. Det behöver det inte heller vara. Men för den som ser din bostad för första gången och ska låta första intrycket bestämma om den ska köpas eller inte kan det vara helt avgörande för en affär.  

För dig spelar det absolut ingen roll hur bostaden är möblerad, inredd och vad som passar med vad. Du har liksom ingen känsla för det och prioriterar det därför inte heller. Men det är ett stort misstag när du väl ska sälja. Låt någon som jobbar med homestyling, framför allt homestyling i Stockholm, ordna upp din bostad innan den ska marknadsföras. 

 

 

Homestylarna har fattat galoppen

Hur väl lägenheten är städad, inredd och hur den fotograferas kan som sagt ha en avgörande betydelse för om en potentiell spekulant blir intresserad eller inte. Det är lätt att döma en bostad på förhand. Varför skulle du inte vilja maximera dina möjligheter att få så mycket som möjligt för din bostad? Kan någon med öga för detaljer öka möjligheterna till att någon blir intresserad så är det väl värt varenda krona.  

Man ska nämligen inte underskatta makten i det första intrycket. Det går knappt att beskriva i ord vilken effekt den har. Det vet alla de som arbetar med homestyling. De har fattat vad som säljer, och vad som får folk att bläddra vidare till nästa lägenhet på Hemnet. Ärligt talat är det väl inte så svårt att räkna ut att en fräsch och prydligt inredd bostad säljer bättre än motsatsen.

Fler nyheter