Golvslipning ger ditt golv en ny look

29 januari 2020 lily_hansen

Funderar du på att förnya din bostad med nya golv? Att lägga in nya golv kommer verkligen att ge ett lyft för din bostad. Men är det nödvändigt att lägga nytt golv? Svaret är nej, varför inte istället satsa på att slipa golvet. Med en golvslipning blir dina golv som nya där hemma och du slipper besväret med att lägga in nytt golv. Detta är till fördel för både dig och det är även bra för miljön. Att ta tillvara på det vi har istället för att köpa nytt, det är så vi bör leva för att spara på jordens resurser.

 

Bra resultat 

För att en golvslipning ska få ett lyckat resultat bör du anlita en firma som har gjort detta tidigare och har rätt utrustning. Det finns en del förarbete som ska utföras och det är att se till så inga spikar eller dylikt sticker upp ur golvet. För om dessa sitter kvar så kommer det att bli fula ränder i golvet efter slipningen. Så se till att spika ner eventuella spikar som sticker upp eller så gör din anlitade firma detta. Det beror på vad ni kommit överens om. Men en sak du måste göra är att plocka undan allt som kan vara i vägen.

 

 

Själva slipningen

Med hjälp av en speciell slipmaskin så slipas ditt golv ner till rätt läge. Om du är orolig att det ska damma ner din bostad, så kan du vara lugn då slipmaskinerna är utrustade med en dammsugare. Smart va? Allt som slipas ner kommer automatiskt att sugas upp och du slipper ha damm överallt i din bostad. Efter att slipningen är klar så görs golvet rent grundligt för att sedan efterbehandlas. Det är med denna efterbehandling som ditt golv kommer att få den slutliga finishen och bli hållbart att gå på länge i framtiden.

Fler nyheter