Ett Viskan spabad i trädgården är gränslöst lyxigt

20 juli 2021 patrick_pettersson

Se till att inte hamna fel när du ska inhandla grejer från Viskan spabad. Namnet är lite lurigt nämligen. Det är lätt att tro att det är ett spabad som ligger uppe vid den där ån, du vet. Den som man kommer ihåg var den ligger genom ramsan “vi ska äta ni ska laga”. Eller översatt: “Viskan, Ätran, Nissan, Lagan”. Då räknar man norrifrån och letar sig söderut. Viskan ligger som bekant i Halland. Men ändå är Viskan spabad ett skånskt företag. 

En annan lurig grej med Viskans spabad är, som det nämndes kort, den andra delen av namnet. Spabad. Viskan spabad är inte en spaanläggning. Det är inte som ett hotell som du kan åka till över en helg för att vila upp dig över efter en lång och intensiv arbetsvecka. Eller, på sätt och vis är det så. Men istället för att behöva åka någon annanstans tar du ett spa och placerar det i ditt eget hem. 

 

 

Grannarna blir gröna av avund 

Du kan med andra ord ha ett eget spa i din egen trädgård. Snacka om att det kommer göra dina grannar avundsjuka. De sneglar över tomtgränsen och får se att du har ett stort spabadkar i trädgården. Med inbyggda massagefunktioner. Märkligt nog är det vid exakt samma tillfälle som du installerar ett sådant som grannarna börjar uppmärksamma dig mer. De kommer med gåvor. De frågar hur du mår. Men allt de vill är att bada i ditt Viskan spabad. 

Det är inte svårt att förstå varför. Ett spabad är oerhört beroendeframkallande. Har du en gång lagt dig i ett bad som inte bara värmer upp dig, utan även masserar dig, så är det en känsla du ständigt måste återuppleva. Har man en gång smakat på spabadets söta frukter så går man inte tillbaka till att äta torra russin. 

Fler nyheter