Att pimpa en fastighet

20 april 2020 william_eriksson

Hur ofta tänker du på fasaden och utsidan på ditt hus? Kanske har du nyss renoverad och fixat fasaden, målat och gjort fint? Kanske inte. En god investering kan vara att byta fönster. Att köpa nya fönster till ditt hus höjer värdet på fastigheten och ger ett nytt och fräschare intryck. Dessutom kommer det troligen innebära att du sparar in en del på energikostnaderna. Dagens nytillverkade fönster sparar betydligt mer energi än gamla fönster. Så oavsett stil och ålder på hus är det alltid en god investering att se över sina fönster.

 

Renovera eller köpa nytt

Det är ju inte alltid det är läge att köpa helt nya fönster. Vissa äldre hus har väldigt fina fönster som kan renoveras då du vill behålla den äldre stilen men att allt ska vara helt och rent. Oavsett vad dina behov är så är det en väl värd investering att se över och kanske köpa fönsterKontakta en firma nära dig och se om dina fönster är standard eller om du behöver, eller kanske föredrar, köpa specialtillverkade fönster. Kontakta en glasmästare eller fönstertillverkare redan idag och be om offert för just dina behov. 

 

 

Du ska vara helt nöjd

En sak att tänka på när du gör denna fina investering i utseende och energi förminskning är att köpa det som passar just ditt hus allra bäst – det du verkligen vill ha. När du köper nya fönster ska du inte snåla. Se till att ha en ordentlig budget och se till att få fönster tillverkade efter dina egna önskemål när det gäller form, storlek, beslag osv. Du kan som sagt både få specialtillverkade fönster eller dörrar alternativt köpa med standard från olika kända tillverkare såsom: Velfac, RM fönster och ERA fönster. Besök en återförsäljare av fönster och spana in vad som finns i deras utställningar redan idag.

Fler nyheter